Съединените щати предоставиха на правителството на Еквадор полицейско оборудване. То беше предадено от мисия на високо равнище, ръководена

...
Съединените щати предоставиха на правителството на Еквадор полицейско оборудване. То беше предадено от мисия на високо равнище, ръководена
Коментари Харесай

САЩ предоставиха полицейско оборудване на Еквадор

Съединените щати предоставиха на държавното управление на Еквадор полицейско оборудване. То беше предадено от мисия на високо ниво, ръководена от Международното бюро за борба с наркотиците на Вашингтон. То ще бъде употребявано, за да се ограничи нарастващата престъпност в страната. 
Днес сме тук, с цел да предоставим на Националната полиция и на еквадорските жители усъвършенствана мобилна гранична техника, която доста ще усъвършенства способността на страната да събира информация и да работи бързо въз основа на разследващи данни, събрани по границата с Колумбия.
Тод Робинсън, помощник-секретар на Бюрото за битка с опиатите на САЩ 

Предаденото оборудване включва преносими фургони, виртуални стрелбища за образование на полицейски чиновници и екипиривка. Робинсън обяви разширяването на двугодишен план за предварителна защита на престъпността и насилието на стойност близо 3 млн. $.
Трябва също по този начин да признаем скъпата помощ на американското посолство и управляващи, които направиха допустимо това съглашение. Пълната им подкрепа за Националната полиция ще доведе до по-голяма сигурност за всички еквадорци.
Виктор Уго Зарате, пълководец на група за бързо реагиране 

Президентът на южноамериканската страна Даниел Нобоа разгласи изключително състояние при започване на годината. То е с цел да овладее ситуацията с насилието в страната, породено от активността на наркокартелите. Извънредното положение позволява на въоръжените сили да управляват вътрешната сигурност в поддръжка на полицията.  
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР